Airco service

Een goed werkende airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder   energie verbruiken, wat zich laat zien in een lager brandstofverbruik. Middels tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties die vaak veel hoger uitvallen dan de kosten van een servicebeurt.

Hygiëne

Na verloop van tijd ontwikkelen zich bacteriën en schimmels in het aircosysteem. Dit kan naast nare geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen veroorzaken. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

Veiligheid

Een goed functionerende airconditioning voorkomt dat de ramen beslaan en het zicht verminderd wordt. Ook houdt de frisse lucht u als bestuurder alert. Onze monteurs controleren tijdens de airco service de volledige werking van het aircosysteem en voeren eventuele herstellingen vakkundig uit. Natuurlijk tegen scherpe tarieven.

Werking

Wanneer de airconditioning in perfecte staat verkeert, werkt deze sneller en efficiënter. Hij houdt uw auto fris in de zomer en verhoogt het temperatuurcomfort tijdens andere seizoenen.